80/20 ALU SNELBOUW

Solutions in action

Waar komt de naam 80/20 vandaan?
80:20 new year 2015
80/20 new year 2015

De 80/20 theorie werd gelanceerd door de Italiaanse economist en socioloog Vilfredo Pareto (1843 – 1923). Hij stelde vast dat 80% van het eindresultaat uiteindelijk voortkomt uit slechts 20% van alle geleverde inspanningen. De firma 80/20 in de US houdt deze “wet van Pareto” steeds in gedachten bij alles wat ze doen en ontwerpen.

Wat is 80/20?

80/20 voert een complete lijn van aluminium profielen in verschillende afmetingen en types plus de nodige accessoires om volledig afgewerkte projecten te bouwen. Op het eerste gezicht lijken de componenten niet goedkoop maar het voordeel van deze bouwwijze is dat er geen gecompliceerde metaalbewerking nodig is om tot professionele resultaten te komen: Lassen, antiroestbehandeling, zandstralen, schuren en lakken zijn niet meer nodig en dat spaart tijd en dus kostbare werkuren.

80_20 products

80/20 weet zich opmerkelijk te onderscheiden van de concurrentie door de gebruikers daadwerkelijk te laten profiteren van de enorme ervaring die aanwezig is in het bouwen en ontwerpen van projecten. Waar anderen zich tevreden stellen met slechts een catalogus van de beschikbare componenten gaat 80/20 verder, véél verder met informeren en training door middel van:

  • Instructievideo’s over montage-systemen en best-practice
  • You-tube filmpjes over de bouw van concrete projecten
  • Digitale catalogus van alle componenten mèt foto’s en tekeningen
    • Online, .PDF en via App (iphone/Android)
  • Stuff-books met concrete realisaties door professionals en doe-het-zelf’ers
  • Community van gebruikers: ideeen en voorbeelden via social media
  • CAD files van componenten en constructies zijn gratis beschikbaar
  • Sterkteberekeningen & buigcoefficienten voor professionele gebruikers

Wordt vervolgd…


Dit is uiteraard slechts een beknopte opsomming van de mogelijkheden maar er komt nog zoveel meer informatie op deze website te staan. U kunt ons gerust contacteren om uw project te bespreken of indien u op zoek bent naar onderdelen voor uw partities of machine-afscherming

Website 80/20: http://www.8020.net/
FB: https://www.facebook.com/8020solutions?fref=photo

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries