Plastics Recycling

Rotajet swirling arrows Logo banner reflectionAcuradmin is agent van Rotajet Systems- Dé specialist op het gebied van equipment voor het wassen, sorteren en verwerken van plastic afval.

…” Wij hebben al vele afval-recycling sites in Nederland en België kunnen bezoeken en de machines die er gebruikt wordt zijn om te huilen van ellende. Al te vaak denken lokale constructie-werkplaatsen dat het een makkie is om bestaande technologieën uit bijvoorbeeld de voedingsindustrie of de bosbouw wat om te bouwen en in schaal te vergroten om een efficiënte recyclage-plant in te richten maar ze vergissen zich en de recyclage industrie – en dus de economie – betaalt zwaar voor die fouten. “…

Voor efficiënte (plastic) afval verwerking en reclaim is alleen specifiek ontworpen apparatuur geschikt: Rotajet Systemsheeft 30 jaar ervaring  in het ontwerpen en bouwen van beproefde technologie voor scheiden en wassen van afval. De machines van Rotajet worden in verschillende industrieën gebruikt en voorgeschreven in officiële lastenboeken voor de gezondheidszorg en militaire toepassingen in de UK en IndiaDe standaard Rotajet range bevat zowel wasinstallaties voor kleine Jerrycans, vaten en andere recipiënten maar ook grote installaties voor het compleet en grondig wassen  van processketels of IBC containers, zelfs als deze zwaar vervuild zijn. Rotajet Systems is het enige waardevolle aanspreekpunt in de industrie als het gaat om machines voor de recyclage van plastic foliemateriaal van verpakking of andere kunststof afval producten.

Rotajet Systems heeft reeds een groot aantal  fabrieken ingericht in de UK en Ierland: De sites waar Rotajet Systems een installatie heeft gebouwd  waren vroeger slechts landfill sites Elke afvalstroom kan nuin deze “plants” verwerkt worden tot schoon, droog plastic granulaat, klaar voor verkoop aan de industrie

Met het oog op uitvoeren van tests en berekenen van de opbrengst uit uw afvalstroom heeft Rotajet Systems een on-site pilot plant opgericht. Hierin kan gecontamineerd feed-materiaal verwerkt worden voor evaluatie van het eindresultaat en kwaliteit van het granulaat voor verdere verwerking. Daarbij wordt Rotajet Systems geaviseerd door ervaren verwerkers van gerecycled product zoals IPLAS (kunststof bouwproducten) or Protomax Plastics (building sheets).

Rotajet capaciteiten m.b.t. afvalverwerking

Rotajet recycling branches

Acuradmin en Rotajet kunnen u de juist oplossingen aanreiken voor de volgende toepassingen en apparatuur (klik op de titel voor de link)

Dit is uiteraard slechts een beknopte opsomming van de mogelijkheden maar er komt nog zoveel meer informatie op deze website te staan. U kunt ons gerust contacteren om uw project te bespreken of indien u op zoek bent naar onderdelen voor uw oudere extruder.

Website Rotajet Systems: http://www.plasticwashing.co.uk/

Rotating_Jets2

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries