AFVULLEN

Afvullen en doseren van producten is één van de specialismen binnen Acurafill. De kennis van deze materie is niet beperkt tot het theoretische aspect: Acurafill heeft jarenlang loon-afvul opdrachten voor bedrijven uitgevoerd en daarmee ontzettend veel praktijk ervaring opgedaan. Deze expertise in de behandeling en verpakking van vloeistoffen en visceuse- (dikvloeibare-) maar ook thixotrope producten is belangrijk om voor uw project de juiste keuzes te kunnen aanbevelen.

Acurafill luistert erg goed naar de wensen van de kleinere en opstartende bedrijven. Deze ondernemingen zoeken simpele maar vooral betaalbare apparaten en hulpmiddelen om hun productie efficiënter te laten verlopen.

Acurafill heeft daarom een zorgvuldige selectie gemaakt van afvullers die  elk geschikt zijn voor een specifieke doelgroep van gebruikers:

Het instapmodel in dit gamma is een klein laboratorium toestel waarmee ook een kleine productie goede resultaten kan bereiken.

Een groot gedeelte van de verpakkings industrie concentreert zich op het doseren van volumes van 1 ml tot 1 liter. Hiervoor zijn zuigervullers de perfecte oplossing: de zuigervullers van  Gepas zijn de beste ter wereld: robuust gebouwd, zeer accuraat, eenvoudig in te stellen, makkelijk te reinigen en te onderhouden en letterlijk ONVERSLIJTBAAR!

wordt vervolgd…

 Voor meer informatie over AFVULLEN: klik hier:
http://www.acurafill.com/afvullen.htm

 

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries