Killion extruder

Killion Plastics extruder systems

Killion Extruders
200 Commerce Road
Cedar Grove, NJ 07009
New Jersey, United States

Killion Davis-Standard extruders werden ontwikkeld voor lab- en pilot-plant toepassingen. De opbouw van Killion Extruders laat toe zeer speciale custom-made componenten aan te bouwen.

De meeste Killion extruders zijn zeer specifiek gebouwd voor de toepassing waarvoor ze ingezet worden/werden. Wanneer u een gebruikte Killion voor uw project wil gebruiken raden wij u daarom aan om de specificaties goed na te kijken. Anderzijds zijn deze toestellen zeer slijtvast en kunnen ze (om)gebouwd worden om nagenoeg elk type polymeer en zelfs niet-thermoplasten te verwerken

Onze technici kennen deze machines door en door en hebben de beschikking over de originele fabrieks- bouwplannen en OEM onderdelen lijsten om uw Killion extruder of randapparatuur in goede conditie te houden

TYPES KILLION EXTRUDERS

Killion KL Series extruders

Killion KLB Bench Model

Reductiekast:
Alle Killion extruders zijn geleverd met heavy-duty reductiekasten en hoofdlagers die jaren meegaan, zelfs onder zware omstandigheden. Bijkomend voordeel is dat ze onderlage RPM’s draaien en dus een laag Db niveau produceren. U heeft er normaal weinig omkijken naar maar indien na lange jaren toch slijtage optreedt zijn wij de aangewezen partij om uw machine nieuw leven in te blazen.

Enkele Technische details van deze Gearbox: Trust-shaft is gemonteerd op een voorgespannen radiaal lager om optimale schroef-uitlijning te garanderen.

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries