Davis-Standard

Davis-Standard_Brand names

ACURADMIN is de Benelux partner van Davis Standard Extrusion-systems. Davis-Standard is een gereputeerde wereldspeler op het gebied van Plastics extrusion- en converting systems en biedt een brede waaier aan apparatuur en accessoires:

Davis-Standard is tevens de eigenaar van verschillende handelsmerken van extrusie-apparatuur die in het verleden onder eigen merknaam opereerden. Ontzettend veel  machines van deze zogenaamde “heritage” merken zijn ook vandaag de dag nog steeds in operationeel gebruik. Maar dergelijke toestellen moeten natuurlijk uitstekend onderhouden en geregeld ge-updated worden om goed te blijven functioneren: ACURADMIN kan beschikken over het archief van Davis Standard met de bouwtekeningen en handleidingen van deze oudere machines.

Dit is uiteraard slechts een beknopte opsomming van de mogelijkheden maar er komt nog zoveel meer informatie op deze website te staan. U kunt ons gerust contacteren om uw project te bespreken of indien u op zoek bent naar onderdelen voor uw oudere extruder.

service_spare-parts_extruders
Onderdelen voor DS extruders

Website Davis Standard: www.davis-standard.com
DS_Logo DavStd small

 

 

TERUG NAAR "PLASTICS" pagina

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries