AFDOPPEN

Afdoppen en sluiten van flessen en potten is de volgende logische stap na het afvullen met product. Bij de meeste projecten worden recipiënten afgesloten met schroefdoppen. Schroefdoppen zijn niet alleen efficiënt en betaalbaar maar deze methode is ook erg geschikt voor mechanische hulpmiddelen en kan makkelijk en relatief betaalbaar geautomatiseerd worden.

Ok in dit domein kan Acuradmin een brede range gereedschappen en apparaten aanbieden, gaande van volledig handbediende tools, via electrische hand-dopsluiters en semi-automatische desktop systemen tot volledig automatische capper-lijnen.

De basis-toestellen worden in de Benelux door ACURAFILL gebouwd. Deze range met economische tools zijn speciaal ontworpen voor startende bedrijven, kleine producties en labs.

Voor wat betreft halfautomatische (desktop) en automatische cappers bieden wij het uitstekende materieel aan van GEPAS en FCM. ACURADMIN is Benelux distributeur van deze constructeurs en kan u uitvoerig adviseren over de mogelijkheden en technische eigenschappen van hun machines.

Voor meer informatie over AFDOPPEN: klik hier: 
http://www.acurafill.com/sluiten.htm

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries