Mixers_Mengers

pressure mixers banner

Voor uw R&D of productie proces heeft u behoefte aan betrouwbare en volgens GMP vereisten gebouwde mengers voor vloeistoffen of viskeuze producten: Neem dan eens een kijkje op deze pagina voor enkele voorbeelden van realisaties.

Onze ontwerpers en technici zijn er zicht terdege van bewust dat uw productie proces of uw recept absoluut uniek zijn en dat de gebruikte apparatuur dus ook volledig in overeenstemming moet zijn met uw wensen en gangbare eisen. Wij adviseren u graag over de technische mogelijkheden en oplossingen.

U kunt beschikken over een brede ervaring in ontwerp en bouw van atmosferische mengers, mengers onder druk, verwarmde of juist gekoelde mengketels, verschillende types ingebouwde of toegevoegde mengsystemen (marineschroef, dissolver plaat, rotor-stator systeem etc…) schrapers en planetaire systemen.

MENGKETELS ATMOSFERISCH

Mengvessels tussen 100 en 150Ltr met homogeniseer uitrusting in de concave bodem en een mengsysteem vast gemonteerd in het deksel.atmosferische mengers

Deze machines zijn zeer universeel inzetbaar en kunnen onder een brede variëteit aan configuraties gebouwd worden. Zoals op de foto te zien is de lay-out aan te passen aan de klant: statisch (poten) of mobiel, schakelkast en controllers dwars geplaatst of in de langs richting: bijna alles is bespreekbaar.

MIXER / DOSEERSTATION

Een andere oplossing is om de mengers voor verschillende producten onder te brengen in een meng/doseerstation: De verschillende ingrediënten worden hierdoor op constante temperatuur en suspensie gehouden, klaar voor dosering in een procesketel die gewoon onder de doseerkranen kan gereden worden.

Mixer_doseer_station

CLEAN-ROOM / PRODUCTIERUIMTE

Ontwerp, bouw en montage van deze mixer-batterij in de clean-room werd  in opdracht van een cosmetisch bedrijf uitgevoerd: De mengketels worden verwarmd d.m.v een double jacket en centraal  aangestuurd. Basisproducten en toevoegingen  worden met IBC-silo systemen  aangevoerd en in de mengketels gestort.

farmaceutische productie mengers

 

TERUG NAAR "PROCESS APPARATEN" pagina

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries