Packaging

Banner packaging lineAcuraFill is de bedrijfstak binnen Acuradmin die zich toelegt op de ontwikkeling en bouw van betaalbare apparaten en tools voor het verpakken van uw producten.

Vooral startende- en kleine ondernemingen zijn op zoek naar efficiënte middelen om economischer te kunnen afvullen, afdoppen en etiketteren.  Onder de merknaam  AcuraFill brengen we een interessante reeks apparaten waarmee kleinere bedrijven hun verpakkings-afdeling snel en goedkoop veel efficiënter kunnen maken.

voor gevestigde en grotere producties biedt Acurafill semi-automatische en volautomatische  lijnen aan:

Website Acurafill: www.acurafill.com

ACURAFILL PRODUCTGROEPEN
AFVULLEN

Afvultoestellen voor het doseren van vloeistoffen of viskeuze producten zoals Cremes, sauzen of vetten. Acurafill biedt zowel zuigervullers als debietvullers aan.
Voor meer info: http://www.acurafill.com/afvullen.htm

AFDOPPEN

Voor het aandraaien van schroefdoppen biedt Acurafill zowel Electrische als perslucht dopsluiters aan. Uitvoeringen: van handbediende of semi-automatische desktop toestellen tot volautomatische in-lijn cappers
Voor meer info: http://www.acurafill.com/sluiten.htm

ETIKETTEREN

De etiketteerapparaten van Acurafill zijn wellicht marktleider in het segment van de kleinere verpakkings lijnen.  Desktop apparaten in hanbediende- en Electrische uitvoeringen voor het labelen van cilindrische flessen.
Voor meer info: klik hier: Webpagina Etiketteren

LAB- & PRODUCTIE HULPMIDDELEN

Duurzame RVS (Inox) gereedschappen en accessoires  om efficiënter te werken in laboratoria en in productie omgevingen. Kunststof alternatieven voor eenmalig gebruik wanneer 100% steriliteit noodzaak is! Monsterneming apparaten en accessoires voor kwaliteits controle en milieu onderzoek
Voor meer info: http://www.acurafill.com/equipment.htm


 

 

Leave a Reply

Industry supplier to Plastics, pharmaceutical and Packaging Industries